Bruidsfotografie

Trouwen of trouwdag vieren?

Waar, wanneer, waarom en hoe jullie ook gaan TROUWEN ik wil er bij zijn.
Er is niets leuker om als fotograaf aanwezig te zijn bij dit geweldige moment, iedere keer trouw ik met de bruidsparen mee.
Een trouwfotograaf die alleen zijn/haar werk doet omdat er voor betaald wordt kan nooit de juiste emotie vastleggen.

Natuurlijk verdien ik mijn brood als jullie mij inhuren maar wel op een geweldige manier.
Omdat ik al meer dan 30 jaar trouwreportage`s verzorg heb ik in dit vakgebied ruime ervaring. Ik ben niet alleen jullie fotograaf maar ik kan jullie ook in contact brengen met mijn netwerk van betrouwbare collega`s in deze branche. Van trouwkaarten, ringen, auto`s noem maar op.

Ik bied jullie niet alleen mijn eigen diensten aan (fotoreportage`s ) maar ook een videograaf behoort tot de mogelijkheden.

Omdat jullie dag uniek is en misschien afwijkt van andere bruidsparen is het altijd leuk om een afspraak met me te maken voor een vrijblijvend gesprek om zo een idee te krijgen van jullie wensen.
Mochten jullie geen gesprek wensen is er natuurlijk onder het kopje contact een offerte formulier die ingevuld mag worden, zo kan ik via deze weg een passende offerte aanbieden

INDICATIE VAN DE KOSTEN:

ZILVERPAKKET 1350.00 euro
In de meeste gevallen begin ik al in de ochtend bij het aankleden, ik kan zowel bij de bruidegom als bij de bruid beginnen. Meestal zal ik de dag volgen tot aanvang diner (laatste foto als jullie aan tafel zitten) dit kan ik aanbieden incl. een luxe album waarbij de foto`s in het album zijn gedrukt op stevige bladen.

GOUDPAKKET 1600.00 euro
Dit is hetzelfde pakket als het zilverpakket maar hier zitten extra de hoge resolutie bestanden bij inbegrepen.

DIAMANDPAKKET 1999.00 euro
Dit is het goudpakket met als uitbreiding voor de ouders een copy in pocketformaat van het Masteralbum.

Elk Boven genoemd pakket in voorzien van een gratis preweddingreportage welke jullie in een dia show mee krijgen op het moment dat jullie het album komen halen, en twee hoge resolutie bestanden eventueel te gebruiken voor de “save the date,, of Trouwkaart (welke natuurlijk eerder worden geleverd)

EXTRA MOGELIJKHEID:
Willen jullie dat ik er langer bij blijf dan aanvang diner is dat uiteraard mogelijk ..een extra uur aansluitend is 50.00 euro.
VIDEOGRAAF: gaat op aanvraag ivm de vele mogelijkheden, denk hier bijvoorbeeld aan drone opnamen, meerdere camera`s of zelf meerdere camera mensen, dit is allemaal bespreekbaar.

NOTE:
Er zijn natuurlijk bruidsparen (misschien jullie wel) die geen album willen maar alleen de digitale bestanden om zelf een boek te maken of om alleen op de pc te bekijken, dat is ook mogelijk
Mochten jullie de bruiloft intiem willen houden, misschien wel 3 uurtjes of….dan zijn daar ook mogelijkheden voor.
Deze wensen kunt u met mij allemaal bespreken!!
Tot snel – Bram Heimens
PS.ik ben dan wel een eenmanszaak maar werk met een groot netwerk, ik heb altijd een backup klaar staan .