Bedrijfsfotografie

Onder het kopje https://bramheimensfotografie.nl/portfolio-bedrijfsfotografie/ kunt u zien dat ik al een aardig klantenbestand heb opgebouwd in de loop der jaren.

Ik heb om op te vallen uiteraard de meest bekende op een rijtje gezet, maar u zult begrijpen dat het er vele meer zijn.

Wat is zakelijke of bedrijfsfotografie?

Dit kan van alles zijn variërend van een portret voor het smoelenboek, contract ondertekeningen, de eerste paal die geslagen wordt, een groepsfoto, zakelijk portret (misschien een foto voor de cover van een boek of jaarverslag), interieurs , onthulling van een nieuw product, seminars, congressen, gerechten, magazinereportage, publicaties, gebouwen, projecten, presentatie, een persbericht…..noem maar op. Waarschijnlijk vergeet ik nog genoeg mogelijkheden maar ik voer ze graag voor u uit.

Wat kost bedrijfsfotografie?

Een portret voor een smoelenboek  zal een ander prijskaartje hebben dan het fotograferen van een bedrijfsfeest. Eea is ook een beetje afhankelijk van de locatie, de wensen, en het te leveren product. Of  het nu gaat om één foto waarvoor een half uur is uitgetrokken of een reportage van 10 dagen in het buitenland….ik sta voor alles open!

Via het offerte aanvraag formulier op de contactpagina kunt u aangeven wat uw wensen zijn. Mijn offertes zijn duidelijk en bevatten geen verborgen elementen.

Mocht de offerte u bevallen dan zal ik contact met u opnemen om een afspraak te plannen. Dit kan et telefonisch maar uiteraard ook face to face indien gewenst.

U krijgt na goedkeuring van de offerte netjes een bevestiging van het gene dat ik voor u mag verzorgen en wat er besproken is zodat het voor beide kanten duidelijk is.

 

Bent u een nieuwe of 1 van mijn bestaande klanten?

Vul hier de offerteaanvraag in en wie weet tot snel!!!!!!

Bram Heimens